Bilgisayar işletmenliği kursunda neler öğreneceğim?

Bilgisayar öğrenmek, günümüz dünyasının temel prensiplerinden biri haline gelmiştir. Pek çok iş yerinde bilgisayar kullanmayı temel düzeyde de olsa bilen elemanlara ihtiyaç duyulmaktadır. Bilgisayar işletmenliği kursu da sizi bazı temel programlar ve Windows kullanım teknikleri hakkında bilgilendirmek için verilen eğitim süreçlerinden oluşmaktadır.

Başlangıç aşamasında işletim sisteminin tanıtıldığı kursta, her iş yerinin ihtiyacı olan MS Word, MS Excel ve MS Powerpoint gibi Microsoft Office programlarının kullanımına yönelik uygulamalı alıştırmalar yapılmaktadır. Windows gezgini, denetim masası, görev yöneticisi gibi işletim sistemlerini öğreneceğiniz kursta, yazı yazma inceliklerine, sunum oluşturabilme ve elektronik tablo hazırlama tekniklerine kadar kapsamlı bir eğitim sürecinden geçeceksiniz. İnterneti temel düzeyde tanıtma amaçlı olarak da verilen kurs sonunda sertifika alabilmektesiniz.

Bilgisayar işletmenliği kursunda hangi sertifikaları alacağım?

Kursu başarıyla bitirmeniz halinde alacağınız sertifikalar arasında eğitmenlerinizin sizler için hazırladığı başarı sertifikası ile MEB tarafından onaylı eğitim sertifikası alabilmektesiniz. Katılacağınız sınavın çeşitlerine göre Avrupa Bilgisayar Kullanıcı Sertifikası, ECDL ve MOUS sertifikası, Microsoft onaylı yetkinlik sertifikası gibi başarı belgelerine de sahip olabilirsiniz.

Kursun verdiği hizmet sizi bu sınavlarda başarılı olabilmeniz için ideal seviyeye ulaştıracaktır. Böylelikle hem eğitim yaşamınıza hem de kariyerinize yönelik somut adımlar atmış olacaksınız.

Bilgisayar işletmenliği kursu fiyatları

Bilgisayar işletmenliği kursu fiyatları, kursun toplam saat ve süresi, kurs programı, sınıftaki kursiyer sayısı ve kursun diğer özelliklerine göre farklılık göstermektedir. Sayfamızda yer alan kursları inceleyerek bilgisayar işletmenliği kurs fiyatları hakkında daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Bilgisayar işletmenliği kursunun sağladığı iş olanakları nelerdir?

Bu kurs sonunda alacağınız sertifika iş yerlerinde ofis çalışanı olarak görev alabileceğiniz gibi, sekreterlik bölümüyle ilgili alt yapı çalışmalarınıza da büyük bir katkı sağlayabilirsiniz. Özellikle bilgisayarı bilinçli bir birey olarak kullanabilmenin sizlere sağladığı avantajlar hem internet dünyasında hem de Freelance çalışmalarda kendinizi geliştirebilmenize zemin hazırlayacaktır.

Unutmamalısınız ki, temel bilgisayar eğitimi almamış insanların, günümüz dünyasında küçük veya büyük ölçekli firmaların bünyesinde çalışabilme olanağı oldukça azdır. Bu durum, bilgisayar işletmenliği kursunun önemini maksimum düzeye çıkarmıştır. Kursun amacı, katılım gösteren her öğrencinin bilgisayarın temel programları hakkında deneyim sahibi olabilmesini sağlamak ve bu programları günlük yaşama adapte edebilmektir.

Bilgisayar işletmenliği kursuna kimler katılabilir?

Kursa katılmak için aranan belirli bir yaş kriteri bulunmamaktadır. Bilgisayara meraklı olan, kendini geliştirmek isteyen ve bilgisayar bilgisi az olan herkes işletmenlik kursuna katılım gösterebilmektedir. Kursun amacı, belirli bir seviyenin altında olan bilgisayar bilginizi maksimum düzeye ulaştırabilmektir.