SolidWorks kursunda neler öğreneceğim?

Çizim ile ilgili tüm detayları öğrenebilmenize imkan tanıyan kurslarda programın teknikleri, resim çalışma stilleri, sayfa ekleme, pay hesaplama, montaj ayarlamaları, modelleme, eskiz oluşturma, teknik resim uygulamaları gibi eğitimler alacaksınız.

Programın kullanımı, 3 boyutlu modelleme olanakları ve teknik resim çiziminin tüm süreçlerine dahil olabileceğiniz solidwork kursu eğitiminin ardından kendinizi etkin olduğunuz alanda geliştirebileceğiniz gibi, kurs sürecinde öğrendiğiniz bilgileri günlük yaşamınıza da adapte edebilirsiniz.

Meslek sahibi olmak isteyen tüm katılımcılara verilebilen kurslar grup çalışmalarından oluşmaktadır. Genellikle 5 ile 10 arasında değişen standart çalışma sınıflarında, öğrenci için en uygun olan saat aralığının ve günün belirlendiği kurs sürecinde özel ders olanakları da bulunabilmektedir.

SolidWorks nedir? Ne işe yarar?

3 boyutlu modelleme programları içerisinde günümüzde en çok tercih edilen bilgisayar yazılımlarından biri olan Solidworks, pek çok iş alanına hizmet vermektedir. Genellikle katı modelleme alanında ihtiyaçları karşılayan yazılım otomasyon, endüstriyel ürünler, plastik, makine, mobilya gibi sektörlerde teknik resim çıkarabilme olanağı sağlamaktadır. Montaj ve parça süresince yapılan değişiklilerin BOM üzerinden otomatik biçimde yansıtıldığı Solidworks, kurs kapsamında verilen eğitimle kariyerinize yönelik amacına uygun veriler elde etmenize olanak tanımaktadır.

Solidworks kursu fiyatları

Solidworks kursu fiyatları, kursun toplam saat ve süresi, kurs programı, sınıftaki kursiyer sayısı ve kursun diğer özelliklerine göre farklılık göstermektedir. Sayfamızda yer alan kursları inceleyerek solidworks kurs fiyatları hakkında daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.

SolidWorks kursunun sağladığı iş olanakları nelerdir?

Program, günlük yaşamınızda kağıt üzerinde yaptığınız çizimleri bilgisayar platformuna taşımanıza olanak tanımaktadır. Bu sayede ürün geliştirme konusunda uzman bir teknisyen olabileceğiniz gibi temel çizim tekniklerini kullanarak kendinizi geliştirme imkanına da sahipsiniz. İmalat, mühendislik, mobilya, makine gibi alanlarda çizim yeteneğinizi maksimum düzeye ulaştırmak ve bilimsel verilerle hata oranını en aza indirmek için solidworks kursuna katılım gerçekleştirmeniz tavsiye edilmektedir.

SolidWorks kursunda hangi sertifikaları alacağım?

Solidworks kursunu başarıyla tamamlamanız halinde kurs eğitmenleri tarafından verilen başarı sertifikasını almaya hak kazanacaksınız. M.E.B tarafından hazırlanan sınavlara katılarak kendinizi geliştirebileceğiniz gibi, CSWA (Certified SolidWorks Associate) sertifikası alabilme olanağına da sahipsiniz. Sertifikalar eğitim yaşamınıza ve kariyerinize yönelik başarılı bir sonuç elde edebilmenize zemin hazırlayacaktır.

SolidWorks kursuna kimler katılabilir?

Lise mezunlarının da katılabildiği kurs, makine mühendisleri, mobilya tasarımcıları, makine teknisyenleri, endüstriyel alanda mesleki eğitim almış çizerler ve tasarımcılar için iş alanı yaratacak bir eğitim süreci barındırmaktadır. Kursun herhangi bir yaş sınırı olmamakla birlikte genellikle bu alanda kendini geliştirmek ve meslek edinmek isteyen katılımcılara tavsiye edilmektedir. Kursun sona ermesiyle birlikte katılımcılara sertifika verilmektedir.